Tule meille töihin.

Meillä on parhaat työkaverit, hyvä ilmapiiri ja tekemisen meininki.

Millainen työpaikka Savoa Partners on?

Olemme levittäytyneet ympäri Suomea, mutta etälääkäreillämme on hyvä yhteishenki: konsultointiapua, vertaistukea sekä kannustusta on aina tarjolla. Pääset työskentelemään niin vastavalmistuneiden kuin kokeneempienkin lääkäreiden kanssa. Saat työhösi hyvän etäperehdytyksen lääkäriltämme, joka on hoitanut jo 15 000 potilasta etänä.

”Olen työskennellyt lääkärinä pitkään, mutten ole koskaan aiemmin saanut tehdä työtä, jossa potilaiden kuuntelemiselle ja heidän ongelmiensa ratkaisemiselle on annettu riittävästi aikaa. Meillä lääkärit ovat ongelmanratkaisijoita, jotka tekevät aidosti yhteistyötä potilaiden kanssa. Siksi työni on niin palkitsevaa päivästä toiseen”, kertoo kolme vuotta Savoa Partnersilla työskennellyt lääkäri Minerva Krohn.

Savoassa voit muokata omaa työtäsi omien tarpeidesi ja suunnitelmiesi mukaan. Voit tehdä etätyötä, lähityötä tai niiden yhdistelmää. Meillä on paljon töitä ja uusia asiakkuuksia tulee koko ajan. Porukka on avuliasta. Neuvoja ja tukea on tarjolla nopeasti. Etsimme aktiiviseen asiantuntijayhteisöömme lisää osaavia, innostuneita ja kehittämishenkisiä lääkäreitä sekä muita terveydenhuollon ammattilaisia auttamaan asiakkaitamme ja kehittämään kanssamme toimintaa eteenpäin.

Reagoimme työntekijöidemme toiveisiin ja huoliin, kuuntelemme henkilöstöämme tarkalla korvalla ja huomioimme jokaisen yksilölliset elämäntilanteet.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät työsuhteen ehdot ja erinomaisen tiimin tuen.

Etsimme koko ajan uusia työkavereita.

Alla näet avoimet työpaikkamme. Voit joko jättää yhteystietosi meille tai lähettää sähköpostia.

Oletko kiinnostunut työskentelemään etänä potilaita hoitaen? Haluaisitko tehdä vaikuttavaa työtä, jossa potilas huomioidaan kokonaisuutena ja mietitään jokaisen yksittäisen potilaan hoidon järkevyys ja asianmukaisuus? Haluatko kehittää ja ohjata omaa työtäsi ja tiimiäsi? Oletko tiimipelaaja?

Jos vastasit näihin kyllä, voisit olla etsimämme lääkäri. Tarjoamme etänä tapahtuvaa kliinistä työtä, joka koostuu sekä satunnaisesti terveyspalveluita käyttävien potilaiden hoitamisesta, että pitkäaikaissairaiden potilaiden hoidon haltuun otosta. Ensisijaisesti työnkuvasi rakentuisi pitkäaikaissairaiden potilaiden tiimissä toimimisesta yhdessä hoitajien kanssa. Tiimissä vastaisit potilaiden lääketieteellisen hoidon asianmukaisuudesta tukien hoitajia proaktiivisessa työskentelyssään potilaiden kanssa. Työssä korostuu potilaan kokonaisvaltainen hoito ja haltuun otto uudistetulla hoitomallilla, jossa potilas on aktiivinen toimija ja hoitovastaava ensisijaisesti rinnalla kulkija ja tukee potilasta omissa tavoitteissaan. Tavoitteena tiimin toiminnalla on hoidon vaikuttavuuden parantaminen. Potilaiden hoitamisen lisäksi olet aktiivisesti mukana tiimin toiminnan kehittämisessä ja työn sisällön laadun arvioinnissa. Työ tehdään etänä ja kaikki tiimisi jäsenet toimivat etänä. Lisäksi työpanostasi voidaan käyttää satunnaisesti terveyspalveluissa asioivien potilaiden hoitoon: esim. etävastaanotot tuki- ja liikuntaelinvaivoista, ylähengitystieinfektioista, jne. Asiakkaanamme ovat pääsääntöisesti terveyskeskukset eli hoidat tavanomaisia terveyskeskuspotilaita. Työaika on sovittavissa. Mikäli tiimissä toimiessa kehittämistyö alkaa kiinnostaa, on siihen mahdollisuuksia laajemminkin tiimin ulkopuolella. Jos kiinnostut, laita viestiä alta tai sähköpostilla osoitteeseen  savoa@savoapartners.fi.

 Lisäämme tänne muita työpaikkoja sitä mukaa kun niitä avautuu.Kiinnostuitko?

Lähetä meille yhteydenottopyyntö, tai ole yhteydessä meihin.