Lääkäripalvelut kaikkialle

Saatte hoitaja- sekä lääkäripalvelun vaivattomasti avaimet käteen- periaatteella. Vältytte perehdytys- henkilöstöhallinto- ja rekrytointihaasteilta.

Lääkärivajeeseen on ratkaisu: kunnan oma virkalääkäri vastaa terveydenhuollon kokonaisuudesta, ja me vastaamme potilaan hoidosta.

Lääkärin ei tarvitse olla paikan päällä. Suurin osa vastaanottokäynneistä voidaan hoitaa myös puhelimen välityksellä. Jos tarvitset työvoimaa, ota meihin yhteyttä.

Lääkärimme kuuntelee tarkkaan potilaansa huolen. Sen jälkeen lääkäri ja potilas yhdessä päättävät, miten asia hoidetaan. Nämä kaksi asiaa takaavat asiakastyytyväisyyden ja potilasturvallisuuden.

Näin potilas saa avun suoraan kotiinsa juuri teidän hoitokäytäntöjenne mukaisesti. Meidän taitoamme on sopeutua teidän systeemeihinne.

Kenelle?

Asiakkainamme on terveyskeskuksia ja työterveyshuoltoja, jotka haluavat tarjota potilailleen etävastaanottoja. Emme valitettavasti palvele yksityisasiakkaita.

Milloin?

Etävastaanotto on hyvä ratkaisu, kun tarvitaan nopeasti lisää kapasiteettia, halutaan laajentaa aukioloaikoja tai vähentää rekrytointiin ja perehdyttämiseen kuluvaa aikaa.

Miten?

Lääkärimme ottaa yhteytä potilaaseen mieluiten puhelimella, haluttaessa chatilla tai videovastaanotolla. Kirjaamme tiedot potilastietojärjestelmään kuten tilaajan omat lääkärit. Teemme tarvittavat reseptit ja todistukset.

Miksi?

Terveyskeskuksen ja työterveyshuollon potilaista yli 90% pystytään hoitamaan etänä. Asiakaskokemus on erinomainen, ei jonoja. Kokonaiskustannus on edullinen, koska määräämme vain lääketieteellisesti perusteltuja tutkimuksia ja hoidamme potilaita joustavasti: muutaman minuutin flunssapotilas hoidetaan muutamassa minuutissa.

Onko turvallista?

Etäkontakti on samanlainen lääkärinvastaanotto kuin lähikontakti. Turvallisuus on erinomainen. Meillä on jo yli 40 000 kontaktia. Tiedossa ei ole hoitovirheitä.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille yhteydenottopyyntö, tai ole yhteydessä meihin.